InFace korak 1:


Poštovanje,

ako čitate ovu stranicu znači da smo se čuli u direktnom razgovoru i izrazili ste želju da se ODMAH aktivirate u SFT21.

Kompanija InFace Invest Group radi na implementaciji jednostavne kupovine ulaznih paketa putem PayPal-a (a kasnije i direktno kartično) tako da će nam uskoro taj dio biti uvelike olakšan. Za sada se ulazni paket može platiti putem Perfect Money platnog procesora što ste vjerojatno već vidjeli.

KOJI JE BRŽI NAČIN?

Najbrži način trenutno je da vam netko od nas, koji već imamo registrirane i verificirane platne procesore i novac na Perfect Money-u, pošalje novac za vašu aktivaciju. Tada se vi jednim klikom aktivirate i odmah imate pristup vašem poslovnom uredu kao da ste sami platili ulazni paket.

Ovo je proces po koracima kako se to odradi:

1 Naravno, najprije je potrebno da obavite jednostavni proces registracije u SFT21 putem linka preporuke (link na prethodnoj stranici gdje se regisgtujete preko mog linka):


2 Nakon toga javite mi se direktno na +385912222594 (Viber / Whatsapp / mobitel) kako bih vam dao upute gdje da pošaljete novac.

Opcije su da možete poslati:

  • Ako ste iz Hrvatske možete direktno na ovaj broj računa:

Danijel Kruljac
Hrvatska Poštanska Banka (HPB)
IBAN: HR4623900011070000029
Model: HR00

Poziv na br. primatelja: 3401311565

(OBAVEZNO uz IBAN, unesite i model i poziv na broj primatelja. I obavezno u SVRHU UPLATE upišite EMAIL adresu od osobe koju treba aktivirati u InFace)


  • Ako ste iz Srbije možete na ovaj broj računa:

Zoran Lazarević
115-0381606083666-36
Palisadska prilaz 1/1
11000 Beograd
Šifra plaćanja:
189 Transakcija ponalogu gradjana – Slanje prijatelju


Ako ste iz neke druge države možete na ovaj broj računa:

Danijel Kruljac
IBAN: GB84 REVO 0099 7038 5429 69
BIC/SWIFT: REVOGB21

ili na PayPal: kruljac.danijel@gmail.com (ako šaljete PayPalom troškovi procesora su veći pa uplatite 34€)

S obzirom da prilikom prijenosa novca na vaš SFT21 novčanik imamo trošak provizije platnih procesora uplatite svotu u eurima. Dakle, ako ulazite sa paketom od 30$, uplatite 32€ (naravno u kunskoj (ili dinarskoj) protuvrijednosti ako uplaćujete na račun direktno), a ako ulazite sa 105$, uplatite 107€.


3 Nakon što ste uplatili potreban iznos javite mi se direktno na broj iznad ili samo porukom u kojoj napišite koju ste svotu uplatili, na koji račun te koji vam je email s kojim ste se registrirali u SFT21.


4 Nakon toga u roku 24 sata (obično i mnogo brže, u roku par sati) vam šaljemo novac za aktivaciju, javljam vam da je novac poslan te se vi logirate u vaš SFT21 poslovni ured putem linka za logiranje:

https://sft21.infaceinvestgroup.com/login

upisujete username i password koji ste odabrali kada ste radili registraciju. Kada se ulogirate bit će vam istaknut gumb na kojemu piše da vam je drugi korisnik poslao novac za aktivaciju. I samo ćete kliknuti na gumb AKTIVIRAJ (ili 30$ ili 105$) ovisno s kojim paketom ulazite i to je to. Malo pričekate i sistem će vas odmah preusmjeriti tj logirati unutar vašeg poslovnog ureda i vi ste punopravni aktivni član sa plaćenim paketom.

vidi sliku za jasnije razumijevanje: